divendres, 13 d’abril del 2012

I love you, old Michigan, and I know where the fuck I am!: "Across The Border"

En Bruce amb el cartell que li recordava on era
(Foto: @wcsx)
Ahir a la nit, en Bruce va actuar a Detroit, estat de "Michigan". El fet no tindria més transcendència si no fos perquè la darrera vegada que hi va actuar, va cometre un d'aquells errors que recordarà tota la vida.

Data: 13 de novembre de 2009
Lloc: Auburn Hills, MICHIGAN
Situació: 1 concert cada menys de 3 dies

I què va passar? Doncs l'inevitable quan vas de ciutat en ciutat, d'avió en avió i d'hotel en hotel. En Bruce va sortir i va dir: "Good Evening, OHIO!". L'Steve Van Zandt se li va acostar i li va dir a cau d'orella: "Michigan" (amb aquella veu de Silvio Dante, que no és fàcil d'entendre...), però en Bruce no ho entenia. Al final, li va cridar : "WE ARE IN MICHIGAN!". Suposo que en Bruce es volia fondre.

En el concert d'ahir, com no podia ser d'una altra manera, l'anècdota planejava per sobre del pavelló. En Bruce no va perdre l'oportunitat de fer-ne conya i va deixar molt clar que sabia on estava: "I love you, old Michigan, and I know where the fuck I am!" (Us estimo, vell Michigan, i sé on collons estic!). Per si no li havia quedat prou clar, un cartell entre el públic amb la imatge de l'Estat dels Gran Llacs i una fletxa que deia: "Bruce, estàs aquí!".

Aquí teniu una entrevista al Bruce on ell mateix explica el que li va passar (a partir del minut 2:07):