divendres, 10 de febrer del 2012

Aquells detalls humans que el fan més gran: "From Small Things (Big Things One Day Come)"

Va ser el cap de setmana passat i, si fos per ell, probablement, ni s'hauria sabut. La història va anar d'aquesta manera:

Mentre la Rachel era a la sala d'urgències del Centre Mèdic Monmouth, en Bruce Springsteen va passar per allà després de visitar un amic a l'hospital.

Abans de marxar, el pare es va acostar al Bruce i li va preguntar si podia passar a saludar a la Rachel.

Ell va entrar i la mare li va dir al Bruce que la Rachel tenia tota la seva música en el seu iPod, i que probablement la Rachel l'estaria escoltant a ell en aquell moment.

Ella es va treure els auriculars de les orelles i va dir-li: "No, estic escoltant a la Shania Twain!". En Bruce es va posar a riure i li va dir que a ell també li agradava la Shania. 

Van estar uns 10 minuts xerrant amb la nena i es va acomiadar de tota la família, fent-li un petó al cap de la Rachel i posant per a la foto. Segons els pares, tot plegat va ser genial i en Bruce va estar molt cordial.





La Rachel Colby i en Bruce

(La Rachel forma part del "Challenged Youth Sports Program", que és un programa sense afany de lucre, que promou l'esport entre nois i noies amb discapacitats)